Pawfect Grooming

Pawfect Grooming

Palvelut

Trimmaus

Voimme lyhentää koirasi turkin helppohoitoiseksi ja siistiksi joko osittain koneella tai kokonaan saksitöin. Siistimmän lopputuloksen saat aina kun valitset palvelun pesun kanssa. Voimme toteuttaa trimmauksen rodunomaisesti tai täysin toiveidesi mukaan.

alk. 89 €

 

Pesut

Tarjoamme lemmikillesi pesupalvelut turkin laadun mukaan. Voit valita tuplaturkkiselle koirallesi tehokkaan pohjavillapesun, karvanlähdon helpottamiseksi tehopesun tai vain ylläpitopesun helpottaaksesi omaa arkea.

alk. 89 €

Takkujen selvitys tai
irtokarvojen poisto

Jos koirallesi on kertynyt takkuja mutta turkkia ei tarvitse muuten lyhentää voit valita takkujen selvittelyn vaikka pesun kanssa. Jos taas koirallasi on runsas karvanlähtö, voimme rapsutella kuolleen irtoavan karvan pois puolestasi.

alk. 89 €

Alasajo

Turkki lyhennetään koneella leikaten lyhyeksi ja vaivattomaksi. Tämä palvelu toimii myös tilanteessa missä takkuja on ehtinyt kertyä enemmän ja tilanne halutaan palauttaa hyväksi koiran hyvinvoinnin kannalta.

alk.89 €

Nyppiminen

Karkeaturkkisten koirien nyppiminen käsin kuuluu myös peruspalveluihimme. Toteutamme rodunomaiset kotikoirien nypinnät vaivattomasti. Mitä useammin karkeakarvaisen koirasi turkki nypitään sitä säänkestävämpänä ja kauniimpana se pysyy. Suosittelemme kuitenkin nyppimistä vähintään 3kk välein , mielummin useamminkin.

alk. 89 €

Luxus palvelut

Jos haluat koirasi tuntevan olonsa erityiseksi voit valita myös extraa peruspalveluiden lisäksi.
Tarjolla on mustikkainen kasvohoito tai pohjavillaa poistava mutakylpy. Kysy lisää jos kiinnostuit.

 

Kysy tarjousta 041 314 4552

Hampaiden ultraäänipuhdistus tulossa pian palveluihimme!
 

Tarjoamme myös yksityisopetusta koirasi kotitrimmaukseen ja pennun/ujomman koiran totuttelua positiivisesti vahvistamalla trimmaamoon saloihin.

Kaikki palvelumme sisältävät kynsien leikkauksen, tarvittaessa korvien nyppimisen. 

Olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse 041 314 4552 tai email. info@pawfect-grooming.com

Muut hoitopalvelut
 

Olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse 041 314 4552 tai email. info@pawfect-grooming.com mikäli sinulla kysyttävää palveluistamme. 

Voimme näin keskustella juuri sinun karvatassullesi soveltuvasta tarpeen mukaisesta palvelusta sinulle sopivana ajankohtana.