Pawfect Grooming

Pawfect Grooming

Meistä

Moi!

Nimeni on Asha ja perustin Pawfect Groomingin vuoden 2022 alussa pian Suomeen muuttamiseni jälkeen.

Suomessa asuessani tajusin, että yksi suurimmista haasteistani (kuten monilla muillakin lemmikkien vanhemmille) oli löytää hyvälaatuinen trimmaaja, joka pystyi auttamaan minua koirani kanssa missä ja milloin se minulle parhaiten sopisi. Etsin trimmaajaa, joka voisi tarjota mukavuutta tulemalla luokseni suoraan kotiini, johon olin tottunut asuessani Isossa-Britanniassa. Siksi minulle tuli visio luoda brittiläis- pohjoismainen koiranhoitokonsepti, jonka uskon muuttavan ihmisten elämää ja tarjoavan parhaan mahdollisen asiakaspalvelu- ja koirakokemuksen.

Halusin luoda täydellisen palvelun, jossa onnellisia koiria hoidetaan ja lemmikkivanhemmat voivat olla varmoja, että heidän rakkaat koiransa ovat turvallisissa käsissä. Haluan, että koiranne tuntevat olonsa innostuneiksi ja turvalliseksi, kun he tulevat hoitoon ja näkevät Pawfect-tiimimme. Trimmaus ei saa olla koiralle vain arkipäiväistä ja stressaavaa. Tarjoamme herkkuja koiran harjauksen aikana ja viimeistelemme karvatassut sekä palkitsemme heidät kauniilla rusetilla tai otsanauhalla. Eikö koirammekin pitäisi tuntea itsensä hemmotelluiksi ja erityiseksi?

Minulla on palava halu nostaa koirien trimmaus uudelle tasolle tarjoamalla korkealaatuisia trimmauspalveluita  laadusta tai omasta ajastasi tinkimättä. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä tämä, kuin sallimalla meidän tulla suoraan kotiovellesi. Työskentelemme aikataulusi mukaisesti, ja koirasi tuntee olonsa kotoisaksi (aivan kirjaimellisesti!) samalla kun sitä hoidetaan liikkuvassa salongissamme kotipihallasi tai valitsemassasi paikassa. Ei hätää, me huolehdimme koirastasi ja sitten luovutamme koirasi takaisin sinulle huoliteltuna ja iloisena sinun poistumatta kotoa. Näin helppoa se on. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?! Mobiilisalonkimme sisältää kaikki koiranhoitoon tarvittavat varusteet kylvystä hoitopöytään. Näin me toimimme ja takaan että kokemus on sinulle sekä koirallesi parasta Pawfect laatua.

Pawfect Grooming –tiimillämme on yli 30 vuoden kokemus. Olen huolellisesti valinnut parhaat kyvyt mukaan Pawfectin groomers-yhteisön. Meillä kaikilla on samat arvot ja intohimo, jotka yhdistävät meitä sekä ohjaavat toimintaamme.

Odotan innolla tapaamistamme sinun ja koirasi kanssa!

Toivotan sinulla ja rakkaillesi Pawfect-päivää!

Asha Singadia Kuronen
Founder and CEO

Arvomme

Meille koirat eivät ole vain lemmikkieläimiä vaan meidän omia karvaisia lapsia ja perheenjäseniä. He antavat meille välitöntä rakkautta, iloa ja onnellisuutta. On tärkeää että pidämme huolta karvaisista ystävistämme lämmöllä ja heitä kunnioittaen.

Meidän tavoitteenamme  on olla edelläkävijä mobiili trimmauspalveluissa tarjoten niitä läpi Suomen.  Haluamme luoda positiivisen, miellyttävän ja personoidun asiakaskokemuksen sekä koiralle että omistajalle.

Meille on tärkeää että sinä asiakkaanamme vietät aikasi koirasi kanssa luoden ihania muistoja eikä sinun tarvitse huolehtia turkinhoidosta – voit ilomielin jättää sen meidän huoleksemme! Tulemme kätevästi kotiovellesi tekemään työn puolestasi.

Haluamme olla ykkösvaihtoehto kun valitset koirallesi trimmaajaa. Kohtelemme jokaista koiraa kuin se olisi omamme! Toivottavasti tapaamme pian ja pääsemme tutustumaan paremmin.

Tavoitteemme

Meidän visio on olla ykkösvaihtoehto kaikille lemmikkien vanhemmille kuin myös olla paras  työssämme aina ympäri suomen ja pohjoismaiden. Meidän tavoitteemme on olla paras vaihtoehto asiakkaille kenelle oman lemmikin hyvinvointi on sydämen asia, ja tätä varten tulemme rakentamaan palveluverkoston, joka kattaa jatkossa koko Suomen.