Pawfect Grooming

Pawfect Grooming

Business Advisors

Mika Kuronen

Service Concept & Go-To-Market Strategy Advisor

Nimeni on Mika ja päätehtäväni PG:llä on tukea ja johtaa kaikkia yrityksen kaupallisia strategisia projekteja sekä tavoitteita. Minulla on usean vuoden kokemus myynnistä & liiketoiminnan kehittämisestä eri toimialoilla ja eri maista sekä kulttuureista.
 
Edellisessä tehtävässäni työskentelin Suomen toimitusjohtajana eurooppalaisella markkinajohtajalla On The Go -ruokaratkaisujen toimialalla. Minulla on myös kokemusta erilaisten palvelukonseptointiprojektien ja ”Going to Market” -suunnitelmien ja -toteutusten johtamisesta.
 
Uskon, että PG ei ole vain uusi toimija lemmikkieläinten hyvinvointipalveluiden markkinoilla, vaan olemme täällä muuttaaksemme markkinoita kohti entistä lemmikki- ja asiakaslähtöisempää tulevaisuutta. Pawfect Oy ottaa homman haltuun, täältä tullaan!

Suvi
Aalto

Digital Marketing
Advisor
Hei ja Hau Hau!
 
Olen Suvi ja toimin Pawfect Grooming -trimmauspalvelun digitaalisen markkinoinnin neuvonantajana. Perheeseeni on kuulunut koiria jo lapsuudesta saakka. Tällä hetkellä perheenjäsenenäni on 12-vuotias Huppa-Staffi. Yritysten liiketoiminnan kehittämisen lisäksi minua kiinnostaa koirien ja lemmikkien hyvinvointi ja terveyden ylläpitäminen.
 
Olen Kauppatieteiden Maisteri ja työskennellyt markkinoinnin parissa vuodesta 2007. Työhistoriani varsinkin digitaalisen B2B- ja B2C-markkinoinnin osalta on merkittävä. Vankan markkinointikokemuksen lisäksi minulla on vahvat näytöt viestinnästä, organisaatioiden kehittämisestä sekä esihenkilötyöstä.
Viimeisimmät projektini ovat liittyneet yritysmielikuvan vahvistamiseen, asiakkaiden ostopolkujen kehittämiseen, lisäarvoa tuottavan markkinointiviestinnän luomiseen ja uusien digitaalisten alustojen käyttöönottoon Suomessa ja Pohjoismaissa. Näiden tehtävien lisäksi olen kartuttanut kokemustani johtoryhmän jäsenenä.

Maria
Pesonen

Expert Grooming, Handling & Training Dogs Advisor
Moi! Olen Maria, trimmausopettaja ja trimmaaja, sekä eläintenkouluttaja.
Olen mukana Pawfect-groomingin yhteisössä neuvonantajana trimmiasioissa,
ihanaa että saan olla osa tätä hienoa projektia!

Olen tullut trimmausalalle eläintenkouluttajan työn kautta. Kouluttajana olen toiminut jo vuodesta 2008, ja trimmauksen opettelun aloitin itse 2011. Olen aina halunnut nähdä hoitotoimenpiteet ja trimmauksen nimenomaan eläimen silmin, ja suunnitella omaa työtäni myös eläimen näkökulmasta. Niinpä trimmaustyönikin lähtökohta on koiraystävällisyys, ja koiran hyvinvointi, stressittömyys ja rentous hoitotoimenpiteiden
aikana.

Trimmaaminen on ihanaa, ja toki on palkitsevaa tehdä myös esteettisesti kauniita trimmauksia. Vielä kauniimpaa siitä kuitenkin tekee se, että
koira on myös kokoajan iloinen, ja se haluaa olla siinä tilanteessa kanssani vapaaehtoisesti.

Nykyään toimin myös trimmaamisen ja käsittelyn opettajana. Luennoin sekä etänä, että lähiopetuksessa sekä trimmaajaopiskelijoille, että koiranomistajille. Lisätietoja löydät netistä
https://turkinhoitojatrimmaus.fi/ sekä Facebookista
https://www.facebook.com/turkinhoitojatrimmausmariapesonen ja Instagramista @turkinhoitojatrimmausmaria.

Meillä asustaa tällä hetkellä kaksi koiraa, airedalenterrieriuros Mahti, sekä toyvillakoira Oodi. Eläinsuojelutyö on ollut aina lähellä sydäntäni, ja meillä on ollut sijaiskotilaisiakin useaan otteeseen, kahdesti pieni pentu kasvamassa, voimistumassa ja tottumassa maailmaan
ennen omaa uutta kotia, ja kerran myös yksi pappa koiranen. Meillä on
myös kaksi kissaa, Teuvo ja Viiru, ja perheeseen kuuluu myös islanninhevonen Feksu, ja aasipojat Ilari ja Olavi, jotka asuvat ylläpidossa ystävieni luona. Koulutus- ja käsittelytyötä teen myös
muiden eläinlajien kanssa, opetan mm. aaseille kavionkäsittelyä
luottamukseen ja vapaaehtoisuuteen perustuen, sekä lampaille
eläinystävällistä kerintää.

Vuodelle 2023 rakennan isoa kampanjaa teemalla “Turkinhoidon ja trimmaamisen uusi suunta”, jonka aikana on tarkoitus jakaa tietoa koiran hyvinvoinnista, oppimisesta ja stressistä trimmaustilanteessa, ja kuinka voimme taata koiralle rentouden toimenpiteiden aikana.

Kiitos vielä Pawfect-grooming, että saan olla mukana! Tähän projektiin halusin lähteä, koska jo ensimmäistä yhteydenotoista minulle huokui Ashasta ja Mikasta suuri eläinrakkaus, ja halu rakentaa koiraystävällistä trimmausmaailmaa. Tämä on hieno juttu!